Over Excellentum

Onze kracht ligt in de beperking. Wij zijn geen ‘bulk recruiters’ maar werken intensief samen met onze opdrachtgevers, bijna als een collega.

Daarnaast richten wij ons op slechts een aantal specifieke werkgebieden: Industrie, Gezondheidszorg, Food/Agri en Financial Services. In deze sectoren hebben onze Partners zelf minimaal 25 jaar ‘aan de andere kant van de tafel gezeten’ en kennen de ‘ins and outs’ vanuit de praktijk.

Grote nadruk wordt gelegd op het zoeken naar de juiste aansluiting bij de (gewenste) bedrijfscultuur en het team rondom de vacature. Een assessment vormt vrijwel altijd een onderdeel van de opdracht, wij kijken écht achter het c.v.

Missie

Excellentum Human Capital Solutions (Excellentum) is een boutique executive search bureau dat samen met de klant de optimale oplossing zoekt voor het invullen van de personele organisatie. Wij doen dit door ons echt te verdiepen in de klant, de markt van de klant, de bedrijfscultuur en de ambitie van de organisatie. De partners van Excellentum voeren de gehele search zelf uit, niets wordt uitbesteed. Wij vereenzelvigen ons met de opdrachtgever, hebben zelf decennialang aan klantzijde gewerkt en kijken achter het cv en in het hart van de kandidaten.

Excellentum richt zich op slechts enkele discipline/markt combinaties en wij zijn vakspecialisten, wij nemen niet iedere opdracht aan en starten pas als we zeker zijn dat wij de klant de beste oplossing kunnen bieden.

Visie

Excellentum is de sparringpartner en betrouwbare collega die op basis van langdurige relaties, vanuit lokale aanwezigheid samen met cliënten de personele kant van de organisatie vorm en inhoud geeft. Excellentum is een solide partner binnen de discipline/markt combinaties in Europa en zelfs daarbuiten.

WAT ONDERSCHEIDT ONS?

  • wij zijn geen recruiters
  • wij worden tijdelijk uw “collega”
  • wij hebben aan uw kant van de tafel gezeten
  • wij kennen de kandidaten persoonlijk
  • wij kijken achter de CV
  • wij zijn ondernemers
  • wij zijn branche specialisten
  • wij hebben Excellentum-Eazy

Team

Gerard Braker

Jan Piet van der Plank

Karin Verbruggen

Marcel de Jong

Alison Hassan

Linda Heen

Middels een ‘state of the art’ digitaal platform  (Excellentum-Eazy) presenteren wij de shortlist op een zeer inzichtelijke en gebruiksvriendelijke wijze aan de opdrachtgever.

Excellentum Eazy is een speciaal door ons ontwikkeld digitaal platform waarop wij op een eenvoudige en toegankelijk wijze de kandidaten aan onze opdrachtgevers presenteren. Geen email met als bijlage een PDF met CV en daarbij een toelichting van onze Partner meer maar alle relevante informatie logisch geordend per kandidaat direct en overal beschikbaar.

Excellentum Eazy stelt de kandidaat in staat zich, al voor de persoonlijke kennismaking te presenteren middels een korte video-pitch. Daarnaast vormen een e-assessment rapport ( Octogram)  een management summary en uiteraard het CV onderdelen van de EAZY-presentatie. Teneinde al in een vroeg stadium meer diepgang en inhoud aan de beoordeling te geven beantwoorden de kandidaten, voorafgaand aan het gesprek al een aantal door de opdrachtgever vastgestelde vragen.

Excellentum EAZY is een volledige beveiligde en alleen voor de toegewezen interne organisatie van de opdrachtgever toegankelijke omgeving die uiteraard AVG-proof is.

Uiteraard is Excellentum EAZY™ onderdeel van onze standaard aanbieding en werkwijze en zijn hieraan geen additionele kosten verbonden.