Executive Search

Executive Search betekent voor ons dat wij actief en gericht zoeken naar professionals voor uw organisatie. Wij zijn daarbij actief in het midden en hogere management niveau, daarin kennen we mensen en daar beschikken we over een groot netwerk aan professionals.

Wij geloven niet in oude langer bestaande netwerken en verouderde databases, geen opdracht is immers hetzelfde en mensen veranderen en ontwikkelen continu.

 Maatwerk in Executive search bestaat daarom voor ons in het steken van veel energie in het dagelijks leren kennen van nieuwe mensen, het opnieuw aanhalen van oudere contacten en dat doen we graag en met passie, met of zonder een concrete opdracht.

Wij vinden dat het talent en de werkelijke wil om te schitteren de basis is van een succesvolle plaatsing, waarbij voor ons het belang en de tevredenheid van de driehoek klant-kandidaat-Excellentum centraal staat. Iedereen moet immers helemaal tevreden zijn na afloop met het geleverde resultaat.

Het spreekt daarom voor zich dat elke afzonderlijke executive search opdracht absoluut maatwerk is. We gaan voor u aan de slag op basis van heldere afspraken en een realistische tijdsplanning. Pragmatisch, realistisch en kwaliteit, dat is waar wij voor staan