Sports Industry

De Sports Industry in Europa wordt steeds volwassener. In het Verenigd Koninkrijk is deze markt al een aantal jaren zeer professioneel en nu volgt Europa in hoog tempo. In de Sports Industry neemt men alleen genoegen met de beste bestuurders, mét ervaring in de topsport, een échte niche markt. Deze markt is zo specifiek dat het vinden van de juiste kandidaten een zeer complex proces is. 

Excellentum heeft zich al langer in deze markt verdiept en we hebben inmiddels een stevig netwerk van bestuurders in de Sport, en daarnaast performers in de Sport.

We vervullen onder andere posities in het betaalde voetbal (leagues, governing bodies, clubs), bij (inter)nationale sportbonden, bij adviserende organisaties, en daarnaast kan het gaan om een hele specifieke opdracht in een niche markt. 

Naast bestuurders in de Sport, zowel uitvoerend als ‘non-executive’, richten we ons ook steeds meer op het vervullen van een behoefte in het vinden van zogenaamde performers in de Sport. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om Sporting Directors, Performance Directors, Manager Academy, Manager Scouting Department etc. 

Ons netwerk richt zich voornamelijk op BeNeLux, Duitsland, België, Scandinavië.

Contactpersoon

Mattijs Manders

Kantoor Breda

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Tel: 076 410 0215

Kantoor Alkmaar

Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
Tel: 072 820 0319

Kantoor Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Tel: 076 410 0215

Kantoor Antwerpen

Kantoor Antwerpen
Ankerrui 9
2000 Antwerpen (B)