Excellentum-Match™


Excellentum beschikt over een –in Nederland uniek - digitaal platform, waarmee wij onze kandidaten van de shortlist aan onze klanten presenteren, dit heet Excellentum-Match™.

Excellentum-Match™ is nieuw en  innovatief voor Nederland, wij zijn het enige bedrijf in Nederland die deze service aan onze klanten aanbiedt, waarmee we ons onderscheiden op de markt.

Waarom Excellentum-Match™?

Normaliter ontvangt u een aantal CV’s in PDF met een toelichting van uw consultant.

Wij vinden dit onvoldoende. Middels dit digitale portal bieden wij de kandidaten meer ruimte en mogelijkheden om zichzelf rechtstreeks aan u te presenteren.

Daarom introduceren wij uw kandidaten niet middels het achterhaalde en ouderwetse PDF’je , maar geheel digitaal via Excellentum-Match™

Via dit digitale portal ontvangt u als opdrachtgever een duidelijk en compleet profiel per kandidaat met de volgende onderdelen:

  • Een cv met foto opgemaakt in een identieke layout,waardoor u makkelijker kunt vergelijken
  • Een videoclip ( "elevator pitch") van 1-2 minuten waarin de kandidaat aan u uitlegt waarom hij/zij van mening is de geschikte kandidaat te zijn voor de vacante positie binnen uw organisatie
  • U kiest 3-5 sleutelcompetenties uit voor de vacante positie, waarna de kandidaat zichzelf heeft beschreven op deze competenties
  • Een e-assessement  (Mcquaig) waarin gedrag en houding naar de toekomst wordt voorspeld
  • Een benchmark van ons, waarin wij u onze mening geven over de door ons gepresenteerde kandidaten
  • Op plaatsingen middels Excellentum-Match™ bieden wij 1 jaar garantie. 

In Excellentum-Match™ kunt u binnen uw organisatie met meerdere mensen tegelijk toegang krijgen, zodat u ook snel en efficiënt met elkaar (en ons) kunt communiceren over kandidaten en altijd over de relevante documenten kunt beschikken.

Nieuwsgierig wat Excellentum-Match™voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demonstratie