Excellentum Search & Interim
Excellentum Search & Interim is één van de grotere executive search & interim organisaties in Nederland en beschikt over een interessant internationaal netwerk.

                                                                            Site is onder constructie!

Na 3 jaar vonden we het tijd worden voor een ander "look & feel" die nog beter recht gaat doen aan datgene waarvoor wij staan als bureau. We moeten nog even geduld hebben voordat we -trots op het resultaat- "live" gaan met onze nieuwe site, maar inmiddels zijn de voorbereidingen hiervoor gestart!

Natuurlijk blijft gedurende deze periode de "winkel" gewoon open en  werken we keihard door om onze relaties en kandidaten te verbinden en streven we altijd die perfecte match na, die zowel onze relatie alsook onze kandidaat tevreden stelt.

Het betekent wel dat we momenteel onze vacatures wat minder actief zullen bijwerken op deze site; dus neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we mogelijk op dit moment in portefeuille hebben voor u.

We houden u op de hoogte van onze vorderingen en presenteren u graag binnenkort ons vernieuwde Excellentum!!Geen vacatures of doet u liever een open sollicitatie?

Over ons


Wij geloven in mensen. Mensen maken het verschil voor uw organisatie. Voor iedere organisatie en voor iedere opdracht worden specifieke wensen opgesteld ten aanzien van mensen. Excellentum begrijpt de behoefte aan goede mensen als geen ander. Natuurlijk hebben wij een groot netwerk en kennen we ontzettend veel goede mensen. Sterker nog: we hebben de afgelopen jaren al veel goede mensen via Search & Interim geplaatst bij onze opdrachtgevers. Dan is het ook fijn en een mooie bevestiging dat deze opdrachtgevers ook bij ons terug blijven komen. Daar werken we hard voor.
Voor iedere nieuwe opdracht, voor zowel executive Search of een interim opdracht, vormen wij altijd een adviesteam. Dit team bestaat altijd uit de verantwoordelijke partner en daarnaast uit één of meer Search consultant(s). Iedere opdracht is altijd specifiek en onderscheidend. Dat betekent dat we bij de definitie van de opdracht grondig te werk gaan en uiteraard veel vragen zullen stellen over de functie en de werkzaamheden, maar daarnaast ook aandacht zullen besteden aan de organisatie, de afdeling, het team, de cultuur etc. De combinatie van deze factoren in de search bepaalt het succes.
Succes en tevredenheid staan bij ons voorop. We durven ook te zeggen dat al onze opdrachtgevers tevreden zijn en daarom geven we ook een garantie op succes.
Uiteindelijk levert onze inspanning interessante kandidaten op voor uw organisatie. Maar uiteraard staat vertrouwelijkheid bovenaan, met hoofdletters. Wij presenteren onze kandidaten aan u via onze unieke tool Excellentum-Match™. U kunt meer informatie hierover vinden op onze sitel