Over Bram Markusse

Bram Markusse
Bram heeft ruim 30 jaar internationale ervaring in diverse executive posities. Hierdoor grote expertise gekregen in met name CFO/COO posities bij commerciële organisaties.

Na een start als accountant bij grote Nederlandse bank heeft Bram de overstap gemaakt naar een multinational in telecommunicatie. Aansluitend heeft Bram ruim 18 jaar in diverse senior management- en executive posities gewerkt bij de marktleider in home entertainment van speelfilms en computergames. Voor de overstap naar Excellentum is hij verantwoordelijk geweest voor een internationale handel van producten bestemd voor de recycling in Azië.

Bram is een doener met focus op resultaat. Kan bogen op groot internationaal netwerk en wordt gewaardeerd als sparringpartner voor management teams.

Tijdens zijn lange carrière veel gewerkt aan financiële zaken, inkoop, logistiek, supply-chain en customer care projecten. Tevens heeft Bram ruime ervaring in internationale Sales.

Binnen het team van Excellentum zal Bram zich met name richten op genoemde sectoren en disciplines voor zowel General Management- als Board posities.

Actieve vacatures:

Copyright © 2020 Excellentum Human Capital Solutions   |  Sitemap   |  Privacy Statement   |  Algemene voorwaarden
Excellentum Human Capital Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.