Over Gerard Braker

Gerard Braker
(06) 1234 5678

Na zijn studie aan de H.E.A.O. Is Gerard gestart met werkzaamheden binnen een industriële omgeving. Tijdens deze periode heeft hij een studie MBA afgerond en zijn werkzaamheden verplaatst naar de zakelijke dienstverlening.

Hij heeft in de afgelopen ruim 30 jaar rollen bekleed die voornamelijk gericht zijn geweest op het aansturen van verkooporganisaties. Daarnaast is Gerard ook verantwoordelijk geweest op het terrein van operationeel management. Bij de diverse organisaties waar hij heeft gewerkt is Gerard altijd betrokken geweest bij de ontwikkeling van de strategie van de ondernemingen en het ontwikkelen en uitvoeren van veranderingsprocessen.

Met name als gevolg van de grote hoeveelheid klantcontacten heeft hij veel in de ‘keuken’ van bedrijven kunnen kijken en ook daar een actieve rol gehad om o.a. de diverse bedrijfsculturen en bedrijfsprocessen te kunnen begrijpen.

Een aantal jaren geleden is Gerard zich gaan richten op Executive Search (vaste plaatsingen en interim-oplossingen). Hij kan hier gebruik maken van een van de belangrijkste energiebronnen. Dat is het verbinden van mensen aan organisaties. Tegelijkertijd kan hij zijn energie en vaardigheden benutten in grote hoeveelheden klantcontacten.

Daarnaast wil Gerard graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ondernemers/ ondernemingen in de vorm van het zijn van een klankbord.

Actieve vacatures:

Copyright © 2020 Excellentum Human Capital Solutions   |  Sitemap   |  Privacy Statement   |  Algemene voorwaarden
Excellentum Human Capital Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.