Over Jan Piet van der Plank

Jan Piet van der Plank

Jan Piet beschikt over ruim 30 jaar internationale ervaring als HR Executive binnen grote beursgenoteerde ondernemingen. Die werkervaring heeft hem dan ook een ruime kennis en ervaring gegeven als het gaat om het werven en selecteren van goede managers voor de opdrachtgevers van Excellentum.

Gezien zijn achtergrond en ervaring richt Jan Piet zich namens Excellentum met name op de industrie en de maritieme sector.

Jan Piet begrijpt dat investeren in een lange termijn relatie met klanten en kandidaten essentieel is -zeker in de huidige arbeidsmarkt- om precies te begrijpen wat klanten en kandidaten willen en dan gaat het niet alleen om kennis en kunde, maar met name de cultuur van een organisatie zodat er uiteindelijk een perfecte match kan worden gerealiseerd waar alle partijen tevreden mee zijn.
Door zijn achtergrond en ervaring spreekt hij de taal van zijn klanten als geen ander en is zich goed bewust van de dynamiek waarmee de managers worden geconfronteerd.

Het is juist vanuit deze optiek dat hij de ideale gesprekpartner is als het erom gaat om de structuur en cultuur van een organisatie goed te doorgronden om op die manier de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat te kunnen realiseren.

Jan Piet is actief in Executive Search sinds eind 2012 en is één van de Managing Partners en oprichter van Excellentum.

Hij bezit een Executive MBA en een BSc Human Resource Management en spreekt vloeiend Engels en redelijk Duits en Frans.

Actieve vacatures:

Copyright © 2020 Excellentum Human Capital Solutions   |  Sitemap   |  Privacy Statement   |  Algemene voorwaarden
Excellentum Human Capital Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.