Vacancy closed

Unithoofd / Teamleider Psychiatrie Medische Psychologie

Unithoofd / Teamleider Psychiatrie Medische Psychologie

Wil jij het beste uit je teams halen en doe je dit door te motiveren en te stimuleren?  Wij zijn op zoek naar kandidaten met leidinggevende capaciteiten voor een afdeling waar de komende periode een aantal ‘stappen’ moeten worden gezet.

De organisatie

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk met specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen wordt voor beter gezorgd op jouw manier!.

Wat krijg je?

Enthousiaste medewerkers bestaande uit verpleegkundigen psychiatrie, therapeuten en psychologen van de afdeling Psychiatrie en Medische Psychologie. De afdeling Psychiatrie bestaat uit psychotherapeutisch deeltijd, een kliniek met 16 bedden, waarvan vier MPU-bedden sinds begin van het jaar en een consultatieve dienst. Het is een dynamische afdeling waar veel op een dag gebeurt en veel gevraagd wordt aan de medewerkers. Jij vindt het belangrijk dat medewerkers van elkaar kunnen leren (teamontwikkeling), zodat er een omgeving van voortdurend verbeteren ontstaat. Samen zorgen jullie voor een toekomstig bestendige afdeling!

Verder:

 • De mogelijkheid om te werken binnen een kleiner ziekenhuis met wereldfaam en met een financieel draagkrachtige eigenaar, die ook wil investeren in medewerkers en modernisering van het ziekenhuis, Ook belangrijk in deze tijd.
 • Inschaling volgens FWG 3.0 schaal 60.
 • Een jaarcontract met intentie om te verlengen tot een vast dienstverband.
 • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • De vrijheid om het aan te pakken, zoals jij het wilt. Hierbij kan jij je coaching vaardigheden inzetten.
 • Veel aandacht voor scholing en (team)ontwikkeling voor de medewerkers, maar ook voor je zelf.
 • Mogelijkheid om verder te ontwikkelen in LEAN
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport of een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en met korting naar concerten en theatervoorstellingen!

Wie ben jij?

Jij bent een teamleider die een veilige en vertrouwde omgeving creëert waar persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid nemen voorop staan. Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Je hebt bij voorkeur ervaring als leidinggevende in de zorg en houdt van een uitdaging.  Je weet te enthousiasmeren en je bent een kei in het creëren van een teamgevoel bij jouw team en teamontwikkeling. Met een gezonde dosis geduld in combinatie met doorzettingsvermogen weet jij zaken voor elkaar te krijgen. Door jouw leidinggevende ervaring en coachende manier van aansturen weet jij als coach het beste uit je teams en medewerkers te halen, zodat zij optimaal samenwerken en beste uit zichzelf halen.  

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor een goedlopend zorgproces van de afdeling Psychiatrie en Medische Psychologie. Dit stem je af met je collega leidinggevende en rapporteer je aan de Manager Zorg. Jij bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers op de afdeling. Alle veranderingen weet jij goed te vertalen naar de werkvloer. Jij krijgt veel vrijheid om het aan te pakken, zoals jij wilt.

Wat is jouw achtergrond?

Zie onderstaande aspecten:

 • HBO/WO-opleidingsniveau met aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie in de zorg.
 • Je bent een ervaren en ambitieus ingesteld leidinggevende. 
 • Je beschikt over de daadkracht om een stevig kader te ontwikkelen voor een toekomstbestendige afdeling vanuit een attitude die zorgt voor draagvlak bij de diversen medewerkers. Binnen de diverse verandertrajecten kijk je met een frisse blik naar de bestaande processen en komt, waar nodig, tot creatieve oplossingen. 

Interesse?

De search voor deze functie wordt uitgevoerd door Excellentum. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Gerard Braker (Managing Partner). Dat kan via telefoonnummer 06-18174831 of 072-8200319.

                                                                                         

Back

Closing date

31-01-2019

Employment

Permanent

Apply