Vacancy closed

Senior Projectleider

Voor onze relatie Klimaatgarant in Schiedam zoeken wij kandidaten voor de positie van:

PROJECTLEIDER

Klimaatgarant, partner in de CFL Group, is opgericht om gemeentes en projectontwikkelaars te helpen bij de economisch verantwoorde ontwikkeling van energie neutrale woningen en woonwijken.

Een prachtige stip aan de horizon in deze tijd! maar ook een zeer uitdagende stip. Daarom zoeken we een daadkrachtige en oplossingsgerichte Projectleider. Iemand met alle energie om echt energie neutraal wonen steeds weer een stap dichterbij te brengen. Misschien zelfs een echte ‘Wereldverbeteraar’. Ben jij zo iemand?

Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten binnen de contractvoorwaarden, de gestelde eisen, de planning en de begroting worden gerealiseerd. Jij bent degene die de processen, zowel technisch als logistiek leidt, samen met het projectteam, welke onder meer bestaat uit een werkvoorbereider, BIM modelleur en een uitvoerder.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie contact op met Jan Piet van der Plank, Managing Partner bij Excellentum, bij hem kun je ook de volledige beschrijving van deze prachtige functie opvragen.

Back

Closing date

20-09-2018

Employment

Permanent

Apply