Vacancy open

keuringsarts

Voor één van onze relatie zijn wij op zoek naar meerdere ervaren Keuringsartsen en ook Artsen die graag onder supervisie het vak van Keuringsarts willen oppakken.

Wat ga je doen?

In diverse regio’s zoeken wij keuringsartsen die bedrijfskeuringen, verzekeringskeuringen en persoonlijke keuringen gaan verrichten voor verschillende klanten. Het team bestaat naast keuringsartsen en keuringsassistenten uit een backoffice met planners en projectleiders.

De taken en verantwoordelijkheden van de keuringsarts:

*  Het zelfstandig uitvoeren van keuringen (bij uitzondering in de avonduren en op zaterdagen) zoals PMO’s, (groot) rijbewijskeuringen, sport-medische keuringen, brandweerkeuringen, offshore keuringen, bodemsanering keuringen, asbestkeuringen, beroepsduikers keuringen, zeevaartkeuringen en spoorveiligheid keuringen op de vestiging of op bedrijfslocaties;

*  Het ondersteunen van acquisitiegesprekken door input te leveren voor offertes en aanbestedingen en het presenteren van het voorstel;

*  Het vastleggen van relevante gegevens van de casus in een uitgebreide rapportage;

* Het bevorderen van gezond gedrag en een bijdrage leveren aan het behoud van de arbeidsgeschiktheid;

*  Het verwijzen naar interventiespecialisten met als doel het versterken/verbeteren van de duurzame inzetbaarheid en het voorkomen van arbeidsongeschiktheid;

*  Het schrijven van groepsrapporten op bedrijfsniveau met een weergave van de onderzoeksresultaten, het beschrijven van de belangrijkste bevindingen en het uitwerken van adviezen waarmee de opdrachtgever invulling kan geven aan arbo- en gezondheidsbeleid.

Wat breng je mee?

Je bent een professional met bevlogenheid voor de bedrijfsgezondheidszorg en je bent goed in je vak. Communicatie en adviesvaardigheden zijn jouw sterke kwaliteiten. Je drijfveer is om het beste te halen uit mensen door het geven van gericht en motiverend advies.

*  Een afgeronde opleiding Geneeskunde en een artsdiploma (BIG geregistreerd), bij voorkeur geregistreerd bedrijfsarts;

*  Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;

*  Bereidheid om bovengenoemde keuringen eigen te maken;

*  Affiniteit met bedrijfsgeneeskunde;

*  Kennis van relevante wet- en regelgeving;

*  In het bezit van een geldig rijbewijs en bereid te reizen;

*  Specialisatie op het gebied van voorkomende medische keuringen is een pre.

Wat bieden wij?

Als professional ga je werken voor de toonaangevende organisatie op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg en leefstijl. Je beweegt in een ambitieuze omgeving die volop in ontwikkeling is. Wij vinden het belangrijk, dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van het bedrijf en het team waarvan je deel uitmaakt. De sfeer laat zich omschrijven als inspirerend, warm, loyaal en hard werken.

Sollicitatie details:

De search voor deze functie wordt uitgevoerd door Excellentum. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Gerard Braker (Managing Partner). Dat kan via telefoonnummer 06-18174831 of 072-8200319.

                                                                                             

Back

Closing date

31-07-2019

Employment

Permanent

Apply