Vacancy open

Field Service Technician Benelux


Onze relatie, GF Machining Solutions, opgericht in 1861 met hoofdkwartier in Genève, Zwitserland, heeft 3255 werknemers op 50 locaties wereldwijd. GF Machining Solutions behoort tot de Georg Fischer Group (Zwitserland).


GF Machining Solutions heeft productiecentra in Zwitserland en China, verkoopbedrijven wereldwijd en toepassingscentra die training en productdemonstraties aanbieden m.b.t. de nieuwste technologieën. We hebben specialisten die op maat gemaakte oplossingen aanbieden voor specifieke industriële segmenten, en TechPoints die zorgen voor snelle testbewerkingen, slijtageonderdelen, verbruiksgoederen en ondersteuning.


Het Benelux hoofdkantoor is gevestigd in de regio Venlo

Senior Service Technici

Taken :  De taken zijn zeer veelzijdig: naast het plaatsen , inbedrijfstellen en opleveren van nieuwe machines, het lokaliseren en verhelpen van storingen, het uitvoeren van periodiek onderhoud en installeren van modificaties. Incidenteel wordt de service ingezet voor het opbouw en afbouw van gerenommeerde vakbeurzen in binnen en buitenland.

Motivatie : Heb je een groot verantwoordelijkheids gevoel en ben je naast zelfstandig ook klantvriendelijk en flexibel ?  Na een gedegen inwerkperiode wordt je ingezet voor de storings aanvragen en door onze Service Planning ingepland . Natuurlijk staan onze Technisch Specialisten van het Service Diagnostic Centre elk moment ter ondersteuning beschikbaar .

Vereisten : Basis opleiding MBO/HBO niveau bij voorkeur elektrotechniek / mechatronica . Ervaring in machinebouw (Frezen /EDM )en een goede kennis van CNC besturingen  Een systematische aanpak en sterk analytisch vermogen om storingen efficiënt op te kunnen lossen. Tot je persoonlijke eigenschappen behoren een absolute betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en een goed verzorgd uiterlijk richting klant. Bereidheid tot meerdaagse overnachtingen. 

Talen :  Frans / Nederlands met goede kennis van Engels,Duits is een pre 

Wij bieden : Een grote mate van zelfstandigheid veelzijdige activiteiten en ontwikkelings mogelijkheden.  Een moderne infrastructuur Een flexibel werksysteem Een interessante werkomgeving in een bestaand team Opleiding in Zwitserland en met collega’s hands-on. 

Application details


Interesse? Hoe te reageren:


 Indien je jezelf herkent in bovenstaande beschrijving, stuur dan je CV ( word format) met een indicatie van je huidige bruto maandinkomen per e-mail naar Jan Piet van der Plank: jp@excellentum.nl

Back

Closing date

01-09-2019

Employment

Permanent

Apply