Vacancy closed

Communicatie adviseur

Wij zoeken een enthousiaste ‘Communicatie adviseur’ voor een sterk groeiend communicatiebureau in Noord-Holland.

De organisatie: Onze klant, H2X communicatiemakers, is gevestigd in het nuchtere Heerhugowaard. Je werkt in een team, waarbij samenwerken en ontwikkelen voorop staat. H2X is hét communicatiebureau dat jou niet loslaat. H2X breidt verder uit met een nieuwe functie.

 

Communicatie adviseur (‘Reisadviseur’)

Ervaar de veelzijdigheid van het communicatievak. Ga met ons en onze (toekomstige) opdrachtgevers op avontuur. Geniet van de verschillende uitzichten en ontdek nieuwe kansen.

Wat krijg je?

Reis met de auto, fiets of OV naar het nuchtere Heerhugowaard, waar H2X communicatiemakers is gevestigd. Vanuit deze basis ben jij in de gelegenheid om in je eigen (hoge) tempo de communicatiemarkt in de regio te ontdekken.

Het ervaren H2X heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Het team waarmee je werkt kenmerkt zich door aanpakkers, doeners en doorzetters. Ze kijken samen vooruit, bepalen samen de koers en verleggen grenzen.

Je krijgt een fijne werkplek met een laptop en mobiele telefoon. De gehele dag mag er gebruik worden gemaakt van warme dranken uit eigen keuken.

Wat neem jij mee?  ?

Door minimaal 4 jaar ervaring in je rugzak ben jij een echte inspirerende communicatieprofessional. Je inspireert en luistert naar de mensen waarmee je werkt. Intern én extern. Je collega’s, onze (toekomstige) opdrachtgevers en partners neem je mee in je creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Steekt graag de handen uit de mouwen en gaat graag het gesprek aan. Bedenkt creatieve concepten die praktisch uitvoerbaar zijn. Je bent in staat dit bondig te briefen aan je collega’s en terug te koppelen aan opdrachtgevers. Je bent klantverantwoordelijk wat o.a. betekent dat je de (financiële) doelstellingen van opdrachtgevers bewaakt en bespreekt. Met een goed ontwikkeld commercieel gevoel weet je altijd de juiste tone-of-voice te hanteren. Je vindt het echt leuk om een relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers wilt oprecht de vraag achter de vraag weten.

Jouw paklijst!

  • Een vakgerichte HBO-opleiding, waarin communicatie centraal staat. Inzicht in eerder gemaakte creatieve uitingen.
  • Niet bang voor visie-gesprekken op directieniveau.
  • Zelfstandig, stressbestendig en flexibel.
  • Kennis en ervaring met inzet van alle communicatiemiddelen.

Wil jij mee met H2X op avontuur?

Boek je sollicitatiegesprek bij Excellentum (het werving- en selectiebureau voor H2X)). Stuur je sollicitatie met motivatie naar Gerard Braker via gb@excellentum.nl. Heb je vragen? Bel dan naar: 06-18174831.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Back

Closing date

31-12-2018

Employment

Permanent

Apply