Vacancy open

Account Manager Installaties

Onze relatie Wash Tec in Zoetermeer is een wereldwijde toonaangevende leverancier van innovatieve high tech oplossingen rondom de carwash business. Met meer dan 1.800 medewerkers in meer dan 70 landen bouwen ze aan de toekomst van het autowassen. Als marktleider in Nederland bouwen ze gestaag verder aan de groei  en professionalisering van hun organisatie.

Om deze groei en professionalisering mede gestalte te kunnen geven zoeken wij een ambitieuze en ondernemende:

       

                              Account Manager installaties
                                   zelfstandig & met passie voor het vak

De uitdaging

je bent commercieel verantwoordelijk voor de verkoop van technisch hoogstaande en innovatieve autowas installaties aan klanten in je eigen rayon binnen Nederland.

Je bewerkt actief de markt, volgt alert leads op en signaleert ontwikkelingen in de markt en bij bestaande klanten. Door in een vroeg stadium met klanten te kunnen meedenken over hun (toekomstige) behoefte ben je in staat hen een goed onderbouwde en passende maatwerkoplossing te bieden.

Na een gedegen training in Duitsland en Nederland ben je verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject, van eerste afspraak tot oplevering van het product inclusief aftersales.

Wat verwachten we van je:

HBO-niveau met afgeronde opleiding richting techniek en/of commercie.

Een IVA-opleiding is een pre. Enkele jaren technisch/commerciële B2B ervaring in kapitaalgoederen binnen complexe projecten en investeringen is een must.

Je bent een gedegen en betrouwbare commercieel adviseur (consultative selling) die gemakkelijk acteert op alle niveaus en een goed advies ook weet om te zetten in een opdracht.

Redelijke beheersing van de Duitse taal en Engels is gewenst.

Wat bieden we je: 

Een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische internationale omgeving.

Een grote diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden. Betrokkenheid bij de gehele organisatie. De ruimte en vrijheid om op eigen wijze invulling te geven aan de functie, waarbij initiatieven gewaardeerd worden.

Veel interne en externe contacten binnen een betrokken en informele werksfeer. Een prima pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een interessante provisieregeling en een representatieve auto van de zaak.        

Hoe te reageren:

Per email door je meest recente CV met een inkomensindicatie te mailen aan Excellentum Search & Interim BV, t.a.v. Jan Piet van der Plank (jp@excellentum.nl).

Bij hem kun je uiteraard ook terecht voor meer informatie via 076 4100215.

Back

Closing date

01-04-2019

Employment

Permanent

Apply