Mattijs Manders

Mattijs heeft bijna 30 jaar werkervaring in de financiële sector, en bijna 10 jaar in het betaalde voetbal als CEO.

Naast zijn uitgebreide bancaire ervaring bij ABN Amro, waar hij ooit is gestart als concern trainee, heeft Mattijs veel ervaring opgedaan in Kredietverzekeringen en Credit Management diensten. Hij werkte onder andere bij gerenommeerde partijen als Euler Hermes, Atradius, Graydon en Vesting Finance.

In 2013 startte Mattijs een eigen Executive Search bedrijf waarmee hij zich vervolgens aansloot bij een internationale Search Firm. In 2016 besloot hij om samen met de partners Gerard Braker en Jan Piet van der Plank een nieuw bedrijf te starten in Executive Search & Interim, namelijk het huidige Excellentum.

De laatste jaren vervulde Mattijs bij twee Betaald Voetbal Organisaties de rol van CEO, en deze rol vervulde hij tevens bij Eredivisie CV.

De contacten met de partners bij Excellentum zijn altijd hecht gebleven en daarom sluit Mattijs zich weer actief aan bij Excellentum, als Managing Partner.

Mattijs zal zich richten op Financial en Professional Services en tevens zal hij een niche markt beginnen in de Benelux voor Executives in Sport.

Hij richt zich voornamelijk op Boardroom, en Senior posities binnen het bedrijfsleven, Semi-Overheid en Sportorganisaties en -Bonden. In deze markt is zijn netwerk groot en heeft hij reeds vele opdrachten vervuld.

Mattijs woont al vele jaren met veel plezier in Den Haag en is sociaal erg actief bij meerdere organisaties en netwerkclubs. Met zijn hockey achtergrond is hij als bestuurslid bij HDM actief en verantwoordelijk voor de portefeuille Tophockey.

Na het afronden van zijn Bsc. Business Economics, volgde Mattijs nog de Masteropleiding Bedrijfswetenschappen.

Mattijs Manders

Kantoor Breda

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Tel: 076 410 0215

Kantoor Alkmaar

Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
Tel: 072 820 0319

Kantoor Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Tel: 076 410 0215

Kantoor Antwerpen

Kantoor Antwerpen
Ankerrui 9
2000 Antwerpen (B)