Marcel de Jong

Marcel heeft ruim 30 jaar ervaring in de Europese FMCG en AGRI/Food industry en heeft gewerkt voor zowel beursgenoteerde blue chip bedrijven als voor onafhankelijk familiebedrijven.

Begonnen aan de basis als trainee/winkelvertegenwoordiger bij een Amerikaanse wasmiddelengigant en voor zijn start bij Excellentum werkzaam als lid van de Board van een toonaangevend FMCG-/Retail marketingbureau in Zwitserland. Marcel heeft ruim 10 jaar gewoond en gewerkt in Duitsland/Zwitserland en is gewend te functioneren in een professionele multiculturele omgeving.

Binnen het Excellentum team zal Marcel zich met name richten op de eerder genoemde sectoren voor zowel General Management- en Board posities alsook op commerciële- en (food)processing functies. Zijn speciale aandacht en kennis gaat uit naar ‘plantbased foods’, een sterk groeiende markt die kennisintensief is.

Assessments beschrijven Marcel als ‘corporate entrepreneur’, sterk gericht op human capital, teamwork, structuur en strategie.

Marcel heeft een BSc commerciële economie, volgde trainingen aan MIT en INSEAD en spreekt vloeiend Engels en Duits.

Privé zoekt Marcel niet alleen de geschikte kandidaat voor zijn opdrachtgevers, maar doorkruist al 20 jaar de Afrikaanse bush, het liefst met een 4×4 en een rooftop tent op zoek naar……..niets, ‘go with the flow’!

Marcel de Jong

Kantoor Breda

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Tel: 076 410 0215

Kantoor Alkmaar

Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
Tel: 072 820 0319

Kantoor Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Tel: 076 410 0215

Kantoor Antwerpen

Kantoor Antwerpen
Ankerrui 9
2000 Antwerpen (B)