Kees Barendsen

Kees is geboren in 1962 en opgegroeid in het oosten van het land.
Na zijn personeelswerkopleiding in 1985, is hij verhuisd naar Amsterdam en heeft daar als HR-professional jaren gewerkt bij uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren waaronder als Chef P&O bij Campina-Melkunie, Hoechst Holland N.V. (chemie) en als Hoofd P&O bij de FNV Dienstenbond. In die tijd heeft hij ook de masteropleiding afgerond, aan de University of Hertfordshire.  

Met een jong gezin begon het oosten toch weer te trekken en zijn zij verhuisd richting Twente.
Kees werkte daar eerst als Senior Consultant bij Adviesbureau Van der Bruggen (W&S HR professionals), ruim 10 jaar als HR Manager bij PNO Consultants (subsidie-advies) en later als HR Manager bij Rabobank Twente-Oost.

In 2012 begon Kees als zelfstandig ondernemer, in eerste instantie zonder personeel. Hij vervulde interim management- en directiefuncties, begeleidde meerdere strategietrajecten, was enkele jaren toezichthouder en schreef met twee vrienden een boek over de leiderschapscultuur in Twente.
Vanaf 2018 is Kees dga/bestuurder van beschermingsbewindorganisatie Alwara B.V. Deze rol combineert hij vanaf 1 september 2022 met de rol van partner bij Excellentum, want professionals met elkaar verbinden en het verbeteren van organisaties en processen, is wat Kees graag doet. 

Kees is van vele markten thuis, snel in staat situaties te doorgronden en bij te dragen aan oplossingen voor problemen. Zij aanpak is spiegelend, soms confronterend en altijd betrokken, open, proactief, vindingrijk en constructief. Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen. 

Kees is al vanaf zijn 12e jaar fervent drummer/percussionist in bands.

Kees Barendsen

Kantoor Breda

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Tel: 076 410 0215

Kantoor Alkmaar

Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
Tel: 072 820 0319

Kantoor Assen

Overcingellaan 17
9401 LA Assen
Tel: 076 410 0215

Kantoor Antwerpen

Kantoor Antwerpen
Ankerrui 9
2000 Antwerpen (B)