Karin Verbruggen

Karin is de eigenaar van Insight HR en heeft een aantal International commerciële management functies bekleed, waarvan 9 jaar in Londen. Toen ze eenmaal de overstap maakte naar de Recruitment-sector, ontdekte ze haar passie voor het matchen van talent met bedrijven en functies. Met haar jarenlange ervaring in Executive Recruitment is Insight Hr opgericht in 2011. Ondernemen met hart is voor haar de sleutel tot de langdurige samenwerkingen die door de jaren heen tot stand zijn gekomen.

Geboren en getogen in het zuiden van Antwerpen, heeft ze bijna 10 jaar in Londen doorgebracht en gewerkt en veel gereisd over de hele wereld. Karin heeft een passie voor verschillende culturen, economische tendensen en bovenal geniet ze ervan om de persoon achter elk gezicht te leren kennen.

Ze brengt graag haar tijd door met haar gezin en heeft een speciale band met de natuur, waarbij ze graag wandelt met Olly de gezinshond, hetgeen vaak resulteert in nieuwe slimme ideeën

 

Excellentum werkt nauw samen met Insight Hr Executive Search wanneer het gaat om zogenaamde “cross border” opdrachten in België en Nederland.  HR Insight is een boutique recruitment bureau gevestigd in Antwerpen, België dat direct en executive search van posities op midden- tot senior niveau aanbiedt. Insight HR is actief in de sectoren:

Consument ✦ Industrie ✦ Dienstverlening ✦ Logistiek ✦ Maritiem.

Ze bedienen een breed scala aan klanten, van ’s werelds grootste bedrijven tot middelgrote bedrijven en startende ondernemers. Groot of klein, lokaal of wereldwijd, de klanten profiteren van hun  unieke structuur en persoonlijke benadering, inzichten en toewijding.

 

Karin Verbruggen

Kantoor Breda

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Tel: +31 (0)76 410 0215

Kantoor Alkmaar

Comeniusstraat 6
1817 MS Alkmaar
Tel: +31 (0)72 820 0319

Kantoor Antwerpen

Ankerrui 9
2000 Antwerpen (B)

Tel: +32 475 56 63 27

Kantoor Johannesburg

145, 2nd Street Parkmore,
Sandton
2196 Johannesburg
South Africa

+27 (0)10 300 0242