Bram Markusse

Bram heeft ruim 30 jaar (inter)nationale ervaring in diverse executive posities. Hierdoor heeft hij grote expertise gekregen in met name CFO en COO posities bij commerciële organisaties.

Na een start als accountant bij een grote Nederlandse bank heeft Bram de overstap gemaakt naar een multinational in telecommunicatie. Aansluitend heeft Bram ruim 18 jaar in diverse senior management- en executive posities gewerkt bij de marktleider in home entertainment van speelfilms en computergames. Voor de overstap naar Excellentum is hij verantwoordelijk geweest voor een internationale handel van producten bestemd voor de recycling in Azië.

Bram is een doener met focus op resultaat. Hij kan bogen op een groot internationaal netwerk en wordt gewaardeerd als sparringpartner voor vele ondernemers en managementteams. Tevens is hij actief als consultant bij diverse verbeter trajecten.

Tijdens zijn lange carrière veel gewerkt aan financiële zaken, inkoop, logistiek, supply-chain, customer care projecten en fraude preventie. Tevens heeft Bram ruime ervaring in internationale Sales.

Binnen het team van Excellentum zal Bram zich met name richten op genoemde sectoren en disciplines voor zowel General Management- als Board posities.

Bram is fervent gebruiker van golfbanen, voor hem is dit de ideale combinatie van bewegen, buiten zijn en contacten onderhouden.
Veel van zijn klanten en kandidaten waarderen de tijd en aandacht die ze hier krijgen met daarbij vaak een goed resultaat voor alle betrokkenen.

 

Kantoor Breda

Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda
Tel: 076 410 0215

Kantoor Alkmaar

Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
Tel: 072 820 0319

Kantoor Groningen

Sint Walburgstraat 2
9712 HX Groningen
Tel: 076 410 0215